Coeur De Boef serveert…

VOLZET

De lente nadert en dat wil zeggen: nieuwe producten, nieuwe smaken, een nieuwe menu.

VOLZET

Daarom strijken we nog eens neer in Diest, nemen een locatie over en serveren er een fine dining menu.

  • De setting? Wannes Raps. Deze culinaire tempel van Diest is dicht op zaterdag en dus krijgen wij voor één keer de sleutel om er ons ding te doen.

  • Het plan? 1 avond van “Coeur De Boef serveert”

  • De invulling? Een fine dining concept met een vast menu: vijf hapjes en vier gangen.

  • De datum: 25 maart

  • Timing? Deuren openen om 18u30. Eerste hapjes starten om 19u.

  • Reserveren? (uitverkocht) Via reservatie@coeurdeboef.be. Opgelet: reservatie is enkel officieel na bevestiging van mezelf en betaling van de reservatiekost.

  • Reservatiekost? Door de kleinschaligheid van het project heeft laattijdige annulatie een grote impact. Indien er meer dan 72u voor de reservatie geannuleerd wordt, kunnen wij niet meer terugbetalen. Dit omwille van inkopen, inplannen personeel, voorbereiding, etc.

  • Parking? U kan parkeren achteraan Wannes Raps, in de Michel Theysstraat of in de buurt van de Schaffensepoort.


Voorbeeldmenu

(kan nog aangepast worden)

“Lente”

 

Tafelgeluk

Lentedip | sesamcracker

Bolster “Bakoven” – beurre d’elephant”

 

Sfeerbrengers

Wortel | mimolette

Komkommer | zalm | lavas

Hallo Kroket

 

Gangenspel

Asperge | daslook | Brood

Little Gem | Makreel | avocado

Wortel | krab | vadouvan

Tartelette | Rendang | Draadjesvlees

Signature Dessert: lentefrisco by Coeur De Boef

 

59 euro

Vegetarische optie beschikbaar (indien doorgegeven bij reservatie)

Meer vragen?
Contacteer ons via reservatie@coeurdeboef.be of 0477 68 60 55

Over Coeur de Boef

Coeur De Boef is een cateringzaak en foodstudio uit Diest.

Onze missie? Mensen samenbrengen rond én met lekker en authentiek eten, culinaire verhalen vertellen en smakelijke concepten neerzetten.

Feestje? Product? Event? Contacteer ons zeker.