#DESSERTBOYS

Dat ik een zwak heb voor desserts, dat wist u misschien al. Mocht u het niet weten: ik heb dus een zwak voor desserts. Het is misschien wel te omschrijven als mijn specialiteit.

Gooi dat samen met het graag samenbrengen en je krijgt dessertmenu’s. Ik deed er al eentje bij Bacari, er waren vroeger de dessertbattles en eind september deed ik er samen met de mannen van Villa Vilander eentje.

Het concept was eenvoudig. Een zondagmiddag, 80 genodigden, een coole plek aka Villa Vilander in Aalst en drie dessertboys. Sander Goossens (Leo), Pieter De Volder (Zuut) en mezelf brachten een zoet menu op zondagmiddag.

Het werd, al zeg ik het zelf, een topeditie. Desserts met gerookte soja, mascarpone, olijf, tequila of Indische kruiden. Echt eentje om tevreden op terug te kijken. Er volgt ongetwijfeld nog wel eens een editie, maar eerst wachten tot die corona voorbij is.

Thx dessertboys, thx Vilander.

Previous
Previous

Gastchef@Bacari

Next
Next

VIERWERK 2