Gastchef@Bacari

Op 15 oktober nam ik Bacari Foodbar over. 25 gasten kregen een signature menu voorgeschoteld met onder andere de huisgemaakte bitterballen met schouder van Duroc De Riegel, een heerlijk zachte vleesrib en veel lekkere groenten.

Mijn doel is om dit vaker te doen. Als een soort van guerillachef neem ik een locatie over en kook er mijn favoriete gerechten. Een soort van culinaire speeltuin of uitlaatklep, ideaal om live kennis te maken met de gasten, toe te lichten waarom ik voor bepaalde producten kies en wat de filosofie is.


Dessertboys (15 van 16).jpg

Normaal nam ik eind oktober Bacari en half november Gastrobar Hop over. Deze events worden uiteraard uitgesteld. In de plaats komt take away.

Ik hou je op de hoogte via sociale media, via de nieuwsbrief en via deze website.

Goesting om samen iets op poten te zetten? Ik hoor het graag.

Groeten

Pieter

Previous
Previous

°Coeur De Boef!

Next
Next

#DESSERTBOYS